Ken kaikkein karismaattisin?

Share |

Tiistai 17.11.2015 - Toni Hinkka, johtamisaktivisti


Olen kesäkuussa ilmestyneen kirjani ”Karisma – 30 keinoa parantaa henkilökohtaista vaikuttavuutta” tiimoilta saanut vastata usein yhteen kysymykseen. Minua on pyydetty nimeämään kolme karismaattista suomalaista. Jännä ilmiö muuten, että poikkeuksessa on kysytty kolmea henkilöä.

Karisma on katsojan silmässä. Tämä tarkoittaa sitä, että toiselle karismaattinen voi olla toiselle kammotus. Varmaan hyvä, että näin on. Muutenhan me kaikki jahtaisimme samaa henkilöä puolisoksemme.

Karismaa voi myös kehittää ihan kuten mitä tahansa osaamista. Pitää vain tietää, mistä karisma koostuu ja tämän jälkeen systemaattisesti harjoitella. Yhtä helppoa kuin autolla ajo tai maratonin juokseminen.

Haluammekin nyt tietää, ketkä henkilöt ovat suomalaisten mielestä Suomen karismaattisimpia. Tämän lisäksi meitä kiinnostaa tieto siitä, mitkä ominaisuudet karismamielipiteissä korostuvat.

Avaammekin tänään kilpailun, jossa karismaattisinta suomalaista ja hänen karismatekijöitään kartoitetaan. Tammikuussa julkaisemme eniten mainintoja saaneen nimen ja nostamme hänet koko kansan tietoisuuteen.

Oman mielipiteensä kertoneiden kesken arvotaan yksi CxO:n karismapaketti, joka sisältää CxO Karismatestin ja CxO Karismakoulun. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Klikkaa tästä kyselyyn!

Avainsanat: karisma, johtaminen, suomalainen, suomalaisuus, suomalainen karisma


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini

Lähettääksesi kommentin sinun tulee kirjoittaa alla oleva merkkijono kenttään