Juhani Strömberg

Juhani_Stromberg.jpgJuhanilla on 30 vuoden kokemus IT-palvelualalta (Tietotehdas / Tieto / TietoEnator) ja 9 vuoden kokemus posti- ja logistiikka-alalta (Suomen Posti / Itella). Lisäksi näkemystä on kertynyt vuosien varrella pankki- ja rahoitusalalta lukuisien hallitusjäsenyyksien (mm. Fidenta, FD Finanssidata, Tieto-Ilmarinen, TKP-Tieto, Itella Pankki, Samlink) kautta.

Juhani toimii tällä hetkellä myös kahden konsulttiyrityksen (Eera Oy, Seedi Oy) Senior Advisor-verkostoissa. Hänen koulutustaustansa on tekn. tri (teollisuustalous), tekn. lis. (digitaalitekniikka, tietojenkäsittelyoppi), DI (digitaalitekniikka, puhelintekniikka) vahvistettuna mm. lukuisilla koulutusohjelmilla IMD:ssä.

Vuonna 2010 Juhani sai Talentumin ”Vuoden IT-innovaattori”-palkinnon ja hän on ollut Tietoviikko-lehden ”100 IT-vaikuttajaa”-listalla n. 15 vuotta. 1970-luvun puolivälissä alkaneen uransa aikana hän on toiminut sekä linjavastuullisissa että kehitysrooleissa – ensimmäisinä vuosinaan IT-järjestelmien kehittämistehtävissä ja myöhemmin myynti- ja johtotehtävissä. Kuluneen 15 vuoden aikana Juhanin tehtäväkenttä on suuntautunut strategisiin kysymyksiin ja strategiaprosessiin, tuoreimpina kohteina mm. verkkokauppa, postialan transformaatio ja Venäjä.